Pokkestil

Tuurlijk hoef ik geen medelijden of hele dagen gesprekken te voeren. Zo ben ik nooit geweest. Wat me opvalt is dat als alles weer oké is iedereen gewoon zijn leven weer oppakt…en dat is goed. Alleen merk ik dat het stil is aan de overkant…Het gewone leven gaat weer verder, ik ben weer beter.. ik ben gelukkig kankervrij!

Ik red me wel maar merk nu dat ik alles pas een beetje kan verwerken, van alle dagelijkse dingen (die ik eerder niet kon) geniet ik nu meer.

Toen ik in de molen zat werd ik heel erg geleefd van moment naar moment en had ik niet echt tijd/zin om stil te staan bij alles. Nu valt het kwartje pas en dat maakt me niet verdrietig maar juist meer bewuster van alles wat ik heb meegemaakt. Tuurlijk heb ik ook mijn momenten dat ik een dip heb. Ik ben een sterke vrouw maar heb ook nog steeds gevoel. Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel. Mensen zeggen nu ook tegen mij dat ik er goed uitzie (en bedankt daarvoor) maar ik ben er voor mijn gevoel nog lang niet. Psychisch heb ik nog wel het een en ander te verwerken en dat start nu.

6 Reacties

 1. Lisa
  1 juli 2018 / 9:17 am

  Mooie bericht! Ik ben blij dat het langzaam maar zeker beter met je gaat Kimmie

  Doe vooral de dingen die jij dagelijks deed met je gezinnetje, vriendinnentjes / Q-time met Lana en shoppen vooral (hahaha).
  Jij bent een sterke vrouw (maar dat wisten we al) en VOORAL top van een moeder, jij hebt alles overwonnen, het leven lacht naar je toe, geniet van de kleine dingen en doe vooral waar je zin in hebt

  Ik kiijk graag uit naar de volgende vloggies van je

  Geef een DIKKE kusssss aan Lana & groetjes aan Arthur !

  Tot snel lieffie

  • Kim
   1 juli 2018 / 9:38 am

   Bedankt lieverd doet me goed! ❤️

 2. Kris
  1 juli 2018 / 5:04 pm

  Hey meis,
  Een eerlijke blog. Aan de ene kant geeft t mij een schuldgevoel. Want ik ben er graag voor je. Maar dat gaat helaas niet altijd. Aan de andere kant snap ik je reactie ook heel goed. Al die tijd zijn er mensen voor je geweest en dan opeens is het een stuk minder. Het grote gevaar is geweken en mensen, waaronder ook ik, keren weer meer terug naar hun eigen leven. Dat is natuurlijk weer wennen. Zeker ook omdat het herstel voor jou nu begint.
  Maar meis, ook al is het contact op dit moment even minder dan voorheen, dat betekent niet dat je ook uit mijn hart bent. Ik sta nog steeds voor je klaar en het mooie van deze hele periode is dat je hebt mogen ervaren dat je mensen om je heen hebt die er voor je zijn en die van je houden, waaronder ik. ❤ love you

  • Kim
   3 juli 2018 / 4:26 pm

   Ik ben zo blij met een vriendin als jij ❤️ U too!

 3. 3 augustus 2018 / 6:58 pm

  He Kim,
  Jeetje, ik schrik een beetje van je blog. Zeg ik eerlijk. Wat verdrietig om te lezen wat je overkomen is. Ik zag bij Krista een foto van jullie voorbijkomen van een gezellig etentje en ik was een beetje aan het doorbladeren en kwam dus hier terecht. Respect voor jou als mens! Beresterk was je toen al, man, hoe lang geleden?!!! Mooi om te zien dat je niet veranderd bent lief mens. En goed dat je blogt!! Dat voelt vast goed, van je afschrijven. Wat een mooi gezin heb je! Lieve groet van Marjolein veel sterkte met je herstel meid (zet het er toch maar even bij haha: van de secret. Opleid. )

  • 13 augustus 2018 / 9:26 am

   Bedankt Marjolein voor je lieve bericht. Inmiddels heb ik al gereageerd via Insta, maar wil ik bij deze nog even zeggen dat het me echt goed doet om deze berichten te ontvangen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.