Kim a.k.a Kimmie, Kimmetje..

Ras echte Rotterdamse, moeder, sporter, levensgenieter en sinds maart 2018 een kankerpatiënt. Ja, je leest het goed! KANKER! Wat een kutziekte is dat. Ik ga er ook geen doekjes om winden, deze blog heb ik gemaakt om heel veel van me af te schrijven op mijn manier, dus ga niet zeuren over spelfouten of iets dergelijks. Als je het niks vind dan lees je het maar niet! Het gaat erom dat ik op mijn pure, losse Rotterdamse manier mijn goede en slechte dagen deel en laat zien dat kanker ook gewoon bespreekbaar is. Natuurlijk zal deze blog ook niet alleen maar over kanker gaan, laten we het wel een beetje gezellig houden he mensen.

In maart 2018 viel de wereld onder mijn voeten vandaan toen ik te horen kreeg dat ik eierstokkanker had. Gelukkig heb ik geen uitzaaiingen en ik ga niet dood (voor sommige misschien jammer haha), maar dat is bij andere gevallen soms wel anders als ze te horen krijgen dat ze kanker hebben. Op dat moment gaat er van alles door je heen! Het gevoel kan ik niet omschrijven, ik heb nooit echt pijn gehad en sta altijd positief in het leven, maar waarom moest MIJ dit overkomen? Nou goed dat vraag je je altijd af als je zoiets te horen krijgt. Je zoekt ook een verklaring en gaat dingen zoeken die je misschien verkeerd hebt gedaan maar daar ligt het niet aan. Door deze ervaring sta ik nu wel heel anders in het leven. Ik geniet meer met de dag en nog veel meer van de kleine dingen, ik maak nog meer tijd vrij voor mijn gezin, doe nog meer leuke dingen en maak me nog veel minder druk om de minder belangrijkere zaken. Nou het verhaal wordt wel erg serieus nu en ik wil mijn blog luchtig houden.

Ik wil je met deze blog een kijkje geven in mijn leven en laten zien hoe moeilijk (of makkelijk) het soms ook is dat je altijd moet blijven vechten, want het leven is te mooi om nu al afscheid te nemen.

Oja en in kan het niet laten: Dit is niet de zoveelste beauty, fashion of foodblog! Daar wordt ik zo gek van. Iedereen blogt maar over hetzelfde! Dus sta niet gek te kijken als het hier soms hard, direct of gek is.

Tof als je een berichtje achterlaat 😉

Liefs,
Kim

Bekijk hier mijn timeline.