Uitslag tweede operatie Erasmus MC

Twee en een halve week na mijn laatste operatie (van 9 mei) zal ik op maandag 28 mei a.s. de uitslag krijgen of de kwaadaardige cellen echt daadwerkelijk uit mijn lichaam zijn. Dit is echt zo’n spannende dag! Ik heb genoeg afleiding door deze website te maken en veel vrienden en familie om me heen dus er echt veel aan denken doe ik gelukkig niet. Het heeft ook geen zin natuurlijk.

Ik herstel wel moeilijk van de laatste operatie. Moeilijk lopen en soms nog veel pijn, maar mijn lichaam heeft in korte periode twee operaties ondergaan en dat doet wat met je. Een buikoperatie is zwaar. Je gebruikt echt overal je buikspieren voor! Ga maar eens na: opstaan uit je bed, opstaan uit een stoel, naar de wc gaan, iets van de grond rapen, de vaatwasser uitruimen en ik kan zo nog wel even doorgaan. Wat denk je van twee keer kort achterelkaar een narcose en al die medicijnen. Dat is natuurlijk ook troep voor je lichaam!

Dus ik moet nog even geduld hebben….dat geduld vul ik hier. Achter de computer zitten is niet te intensief en zo vermaak ik me nog een beetje.

Wil je weten wat de uitslag was? Bekijk dan hier mijn vlog .