Eerste afspraak specialist Ikazia

En dan kom je met je wallen en dikke ogen (van het weekend ervoor) vol goede moed bij de specialist… ik had er inmiddels in een paar dagen alweer drie gezien! Zo kom je nooit bij de dokter en zo zit je een hele week in het ziekenhuis!
Deze meneer had er meer verstand van en was hierin gespecialiseerd…na lang kijken (zonder wat te zeggen) ook zo irritant! Dan gaat hij pas wat zeggen als je weer aan zijn bureau zit. Nou op dat moment vloog er van alles door mijn hoofd! Nee geen vogels, maar gedachtes! Wat als het kanker is? Wat als het wel goedaardig is? Dan spring ik bij m op schoot! Nou ja, in mijn gedachten dan he niet echt natuurlijk! hahaha
Na lang kijken dus…was de uitslag precies ertussenin: Hij dacht aan een borderline tumor. Ik ga dat hier niet helemaal uitleggen, ga maar lekker Google-en zou ik zeggen. Kort gezegd is dat dus niet goedaardig, niet kwaadaardig, maar wel agressief…uhh okeeejjj…en wat nu? Dat wist hij pas echt zeker als het uit mijn lichaam is en als ik geopereerd ben. Helemaal blij vroeg ik, nou wanneer gaan we onder het mes? Vertelde hij dus dat ze dat in het Ikazia niet doen omdat ze hierin niet gespecialiseerd zijn en dat ik dus naar het Erasmus moest. Nou molen daar komen we weer!!!!